NTSO, AB Projesi Skılss+'ta Avrupa İkincisi Oldu

NTSO, AB Projesi Skılss+'ta Avrupa İkincisi Oldu Hollanda merkezli Prowork koordinatörlüğünde yürütülen ve Avrupa Birliğinden 12 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen Skills+ projesi Ulusal ve uluslar arası yarışmaları başarılı ile tamamlandı.

Gençlerin meslek hayatına adapte edilmesini sağlayabilmek amacı ile gerçekleştirilen projede özellikle özel insanların iş hayatında yer alabileceğini gösterebilmek amaçlanmıştır. Yemek ve Konaklama Bilişim Teknolojileri alanında yarışmalara katılan NTSO, ilimiz de    yemek alanında, okulumuz öğrencileri beceri yarışmalarına katılmıştır. Bilişim Teknolojileri alanında dereceye giren öğrenciler ile yemek alanında yarışmaya katılan özel öğrencilerimize madalya ve katılım belgeleri verildi. Okul Müdürümüz Yusuf Çağlayan yaptığı açıklamada "Çocuklarımızın hepsi birer pırlanta, imkân verilirse özel eğitimlerle birlikte neler yapabileceklerini bizler görüyorduk zaten, proje ile de iş dünyasına göstermiş olduk." Diyerek projede emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

10-09-202110-09-202110-09-202110-09-2021

Yayın: 10.09.2021 - Güncelleme: 20.01.2023 12:32 - Görüntülenme: 156