Etiket Sonuçları: hacı

10 - 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi işbirliği ile uçurtma şenliği yapıldı. Şenliğe okulumuz öğrenci, öğretmen ve yöneticilerimiz birlikte katıldı. Ayrıca şenlikte üniversitenin eğitim fakültesi öğrencileri görev aldılar, öğrencilerimzile birlikte uçurtma uçurdular. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimize ikramlar yapıldı. Öğrencilerimizin çok eğlendiği ve mutlu oldukları gözlendi. Bu etkinliğin düzenlenmesinde Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi yetkililerine ve emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

Eyl

NTSO, AB Projesi Skılss+'ta Avrupa İkincisi Oldu Hollanda merkezli Prowork koordinatörlüğünde yürütülen ve Avrupa Birliğinden 12 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilen Skills+ projesi Ulusal ve uluslar arası yarışmaları başarılı ile tamamlandı.