Etiket Sonuçları: yaşam

Mrt

Okulumuz öğretmeni Özge ÖZDEMİR ve öğrencileri ile birlikte yürüttüğü Barrier- Free Life (Engelsiz Yaşam) isimli eTwinning  projesi yer alan tüm etkinlikleri başarıyla tamamlamıştır. İşaret diliyle İstiklal Marşını seslendirmişlerdir. Ortaklarımızla birlikte ingilizce  e-book (Pinokyo /Sindirella) hazırlayarak seslendirmişlerdir. Sanal sergi linki aşağıdadır. Projede Türkiyeden 9, Azerbaycan 5, Romanya 1, Arnavutluk 1 ortak bulunmaktadır. Porjedeki emekleri ve başarılarından dolayı danışman öğretmenimiz Özge ÖZDEMİR ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğretmeni Özge ÖZDEMİR ve öğrencileri ile birlikte yürüttüğü Barrier- Free Life (Engelsiz Yaşam) isimli eTwinning  projesi Kasım ayında ortaklarımızla birlikte başlamıştır. Projede Türkiyeden 9, Azerbaycan 5, Romanya 1, Arnavutluk 1 ortak bulunmaktadır. Yerli ve yabancı ortaklarımızla işbirliği içinde projemiz Nisan ayında tamamlanacaktır.

Bu film, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile Tetra Pak Türkiye'nin desteklediği Sıfır Atık Eğitim Projesi kapsamında TEMA Vakfı tarafından hazırlanmıştır

Genel Müdürlüğümüz ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında 04.06.2021 tarihinde "Yaşam Becerileri Eğitimi Programı" uygulama protokolü imzalanmıştır. Protokol imza töreninde Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Nezir GÜL, Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanımız Sayın Dr. Murat AĞAR, Yeşilay Cemiyeti Kaynak Geliştirme ve Paydaş Yönetimi Direktörü Sayın Egemen AKYÜZ, Yeşilay Cemiyeti Yeşilay Eğitim Yönetimi Müdürü Sayın Hakan ÇETİN, Yeşilay Cemiyeti Paydaş İlişkileri Müdürü Sayın Salih Noyan ERGÜL ve Yeşilay Akademi Direktörü Sayın Şeyda TOP katılmıştır. Yaşam Becerileri Eğitimi Programı Uygulama Protokolünü Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Nezir GÜL ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Sekreteri Sayın Avukat Osman Baturhan DURSUN imzaladı.

Kas

OKULUMUZUN KURULUŞ AMACI

Hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan özel eğitim gerektiren bireylerin temel yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme ihtiyaçlarını karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, iş hayatı ile ilgili bilgi ve becerileri kazandırmaktır.