Etiket Sonuçları: varim

"Ben de Varım Hayatın İçinde" eTwinning projemiz eTwinning Türkiye Özel Ödülü Engelsiz eTwinning ile  16-19 Yaş Kategorisi Kalite Etiketi başvurusunu yaptı. Proje süresince güzel çalışmalar yapan proje yürütücüsü Okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN ve öğrencilerimizi tebrik eder başvuru sürecinde başarılar dileriz.

"Ben de Varım Hayatın İçinde" eTwinning Projesi Mayıs ayı çalışma proğramı doğrultusunda karşılıklı okul takımları Alan/Bölüm tanıtım etkinliği okulumuz, İstanbul/Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmen ve  öğrencilerinin katılımı ile birlikte  çevrimiçi canlı olarak  gerçekleştirildi. Etkinliğe her okul öğretmen ve öğrencileri kendi atölyelerinden katıldı. Öğrencilerin karşılılıklı tanışmalarından sonra Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri "Bilişim Teknolojileri" Alanını tanıttılar. Sonra okulumuz öğrencileri "Yiyecek İçecek Hizmetleri " alanını tanıttılar, peçete katlanmasını gösterdiler, her iki okul öğrencileri birlikte peçete katladılar. Öğrenciler alanları ile ilgili birbirlerine soru yönelttiler. Bu etkinliği gerçekleştirilmesini sağlayan  proje ortağımız İstanbul/Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmeni Türkan AKDOĞAN' a, okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN'a alan tanıtım konusunda destek olan yiyecek Hizmetleri öğretmenimiz Gözde ORAL'a, 9/B sınıfı öğretmenimiz Reyhan TAŞÖREN' e, ve  emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz.

"Ben de Varım Hayatın İçinde" eTwinning projesi çalışma proğramı kapsamında proje yürütücüsü Okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN öğrencilerle birlikte Nevşehir/Merkez Şehit J.Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne  ziyaret etkinliği gerçekleştirdi. Ziyarette Kurum Müdürü fedakar KOÇAK ile görüşme yapıldı. Öğrencilerimiz " ben de Varım Hayatın İçinde" projesi hakkında bilgi verdiler. Kurum Müdürüne sorular yönelttiler. Özel Gereksinimli çocuklar ile ilgili açılabileçek kurslar hakkında bilgi aldılar. Oldukça faydalı bir ziyaret oldu. Bu etkinlikte bizleri sıcak karşılayan, öğrencilerimize kurslarla ilgili bilgileri veren Kurum Müdürü Fedakar KOÇAK'a, projemizi her platforma tanıtan Okul Müdürümüz proje yürütücüsü Yusuf ÇAĞLAYAN' a ve projede görev alan öğrencileremize teşekkür ederiz.

9 Mayıs "eTwinning Günü" nedeniyle  öğrencilerle birlikte çevrimiçi olarak "Ben de Varım Hayatın İçinde" eTwinning projesi için okul panosu hazırlandı. Proje yürütücüsü Okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN' a ve projede görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun da aralarında olduğu "Ben de Varım Hayatın İçinde" eTwinning Projesi aylık çalışma proğramı doğrultusunda Mayıs ayı webinarını 02.03.2021 Pazar günü ortakların katılımı ile çevrimiçi olarak gerçekleştirdi.