Ben de Varım Hayatın İçinde Karşılıklı Okul Takımları Etkinliğini Gerçekleştirdi

"Ben de Varım Hayatın İçinde" eTwinning Projesi Mayıs ayı çalışma proğramı doğrultusunda karşılıklı okul takımları Alan/Bölüm tanıtım etkinliği okulumuz, İstanbul/Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmen ve  öğrencilerinin katılımı ile birlikte  çevrimiçi canlı olarak  gerçekleştirildi. Etkinliğe her okul öğretmen ve öğrencileri kendi atölyelerinden katıldı. Öğrencilerin karşılılıklı tanışmalarından sonra Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri "Bilişim Teknolojileri" Alanını tanıttılar. Sonra okulumuz öğrencileri "Yiyecek İçecek Hizmetleri " alanını tanıttılar, peçete katlanmasını gösterdiler, her iki okul öğrencileri birlikte peçete katladılar. Öğrenciler alanları ile ilgili birbirlerine soru yönelttiler. Bu etkinliği gerçekleştirilmesini sağlayan  proje ortağımız İstanbul/Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmeni Türkan AKDOĞAN' a, okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN'a alan tanıtım konusunda destek olan yiyecek Hizmetleri öğretmenimiz Gözde ORAL'a, 9/B sınıfı öğretmenimiz Reyhan TAŞÖREN' e, ve  emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz.

20-05-202120-05-202120-05-202120-05-202120-05-202120-05-2021

Yayın: 20.05.2021 - Güncelleme: 24.01.2023 09:11 - Görüntülenme: 249