Etiket Sonuçları: bir

Ock

Okulumuz 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Aralık 2022 tarihinde yapılmıştır. Toplantıda yapılacak çalışmalar, sınıf veli toplantıları, veli eğitimleri, etkinlikler hakkında bilgi verilmiştir. Yıl içinde yapılacak sosyal kültürel etkinlikler hakkında bilgi verildi, velilerin görüşleri alındı.İyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ülkemizin fidanlarını yetiştiren öğretmenlere fidan armağan etmek için kampanya başlattı. 1 milyon 200 bin öğretmen için en az bir fidanla yeşil vatanımızı büyütmeye katkı sağlamayı amaçlayan "Öğretmenim İçin Bir Fidan" kampanyasına ilk destek 1000 fidanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi.  Kampanya kapsamında öğrencilerin, öğretmenlerinin isimleriyle yapacakları her yüz 100 bin fidan ile bir hatıra ormanı oluşturulacak.

Bu film, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile Tetra Pak Türkiye'nin desteklediği Sıfır Atık Eğitim Projesi kapsamında TEMA Vakfı tarafından hazırlanmıştır

eTwinning Panomuz okulumuzda yürütülen eTwinning projeleri  ("Özel Eller Farklı Lezzetler", "Özel Fotoğrafçılar (Special Photographers)", "Ben de Varım Hayatın İçinde" ve "Tek Engel Mesafe Olsun" ) öğretmen ve öğrencileri tarafından hep birlikte hazırlandı. "eTwinning Panomuzda okulumuzda yürütülmekte olan projelerimiz kısa tanıtımları ve yapılan etkinliklerden resimler yer aldı. Öğrencilerimiz öğretmenlerimiz birlikte pano hazırlarken oldukça keyifli anlar yaşandı. "eTwinning Okul Panomuzun" hazırlanmasında emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

OKULUMUZUN KURULUŞ AMACI

Hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan özel eğitim gerektiren bireylerin temel yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme ihtiyaçlarını karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, iş hayatı ile ilgili bilgi ve becerileri kazandırmaktır.