Etiket Sonuçları: bilgi

Haz

Yıl Sonu Faaliyet Haftası kapsamında 10 Haziran 2024 tarihinde öğrencilerimiz arasında bilgi yarışması yapıldı. Yarışma oldukça eğlenceli ve keyifliydi. Etkinlik sonunda yarışmaya katılan tüm öğrencilerimiz ödüllendirildi. Yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimiz Ümmü ÇETİNEL, Reyhan TURAN, Zeynep TAŞPINAR'a ve yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Zorlayıcı Yaşam Olaylarına İlişkin Materyaller

Okul Öncesi ve İlkokul Öğrencilerine Yönelik Hikâye Kitapları

Ara

Okulumuz yapılan denetimler sonunda Sıfır Atık Yönetim sistemini kurarak "Sıfır Atık" belgesini almıştır. Emeği geçen yönetici, öğretmen ve tüm personelimize teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZUN KURULUŞ AMACI

Hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan özel eğitim gerektiren bireylerin temel yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme ihtiyaçlarını karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, iş hayatı ile ilgili bilgi ve becerileri kazandırmaktır.