T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NEVŞEHİR / MERKEZ - H. Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu

Etiket Sonuçları: Farklı

Ara

3 Aralık; Birleşmiş Milletler'in 1992 yılında almış olduğu karar sonrası "Uluslararası Engelliler Günü" olarak ilan edilmiştir. 3 Aralık, o gün itibariyle tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek için belirlenmiş bir gündür. Dolayısıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlanacak veya bayram yapılacak bir gün değil, karşılaşılan sorunların gündeme getirileceği ve bunların çözümü için yapılabileceklerin ele alınacağı bir tarihtir.

Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır.

En büyük engel sevgisizliktir.

Unutmayın ki; Her sağlıklı insan yarının engelli adayıdır.

Hayatı paylaşmak için hiçbir engel yoktur!

 

Nis

Okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğretmeni Gözde ORAL'ın içinde bulunduğu "Farklı Bölge Farklı İl Yemeğimi Bil" projesi dahilinde Bursa Mehmet Torun Özel Eğitim Meslek Okulu öncülüğünde Karadeniz Bölgesine ait laz böreği yapımı etkinliğine katılım sağlanmıştır.Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmeni Gözde ORAL ve öğrencilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz. 

Nis

Okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğretmeni Gözde ORAL'ın içinde bulunduğu "Farklı Bölge Farklı İl Yemeğimi Bil" projesi dahilinde Isparta Özel Eğitim Meslek Okulu öncülüğünde Akdeniz Bölgesine ait hatay kebabı yapımı etkinliğine katılım sağlanmıştır.Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmeni Gözde ORAL ve öğrencilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.  

Nis


Okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğretmeni Gözde ORAL'ın içinde bulunduğu "Farklı Bölge Farklı İl Yemeğimi Bil" projesi dahilinde yapılan Kırıkkale Özel Eğitim Meslek Okulu öncülüğünde Ege Bölgesine ait Şambali tatlısı etkinliğine katılım sağlanmıştır.

Nis

Okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı öğretmeni Gözde ORAL'ın içinde bulunduğu "Farklı Bölge Farklı İl Yemeğimi Bil" projesi dahilinde Bursa Mehmet Torun Özel Eğitim Meslek Okulu öncülüğnde Karadeniz Bölgesine ait hamsili pilav yapımı etkinliğine katılım sağlanmıştır.Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmeni Gözde ORAL ve öğrencilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Nis

E-Twinning projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Gözde Oral'ın içinde bulunduğu "Farklı Bölge Farklı İl Yemeğimi Bil" projesi için Güneydoğu Anadolu Bölgesinden Urfa'ya ait patlıcan kebabı 10/C sınıfı ile birlikte Gözde ORAL'ın öncülüğünde Bursa, Kırıkkale, Aydın, Isparta ve Kayseri'den katılan proje ortakları ile birlikte canlı bağlantı üzerinden  gerçekleştirildi. Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü Öğretmeni Gözde ORAL ve öğrencilerine teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Şbt

 

Okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alan Öğretmeni Gözde Oral bu yıl da bir e-twinning projesi için kolları sıvadı.

 

Farklı Bölge Farklı İl Yemeğimi Bil projesiyle öğrencilerimiz hem ülkemizin farklı yöresel yemeklerini yapma imkanı bulurken, farklı ülkelerin lezzetleriyle de tanışma fırsatı yakalayacak. Projemizle ilgili ayrıntılı bilgiye e-twinning ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilir aynı zamanda takip edebilirsiniz.

 

 

 

 

Eyl

eTwinning Özel Eller Farklı Lezzetler Projesine katılan Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmenimiz Gözde ORAL eTwinning Quality Label(eTwininning Ulusal Kalite Etiketi) almaya hak kazandı. Kendisini çalışmalarından dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Haz

"Özel Eller Farklı Lezzetler" eTwinning projemiz kalite etiketi başvurusunu yaptı. Proje süresince güzel çalışmalar yapan öğretmenimiz Gözde ORAL ve öğrencilerimizi tebrik eder başvuru sürecinde başarılar dileriz.

May

Özel eller farklı lezzetler sunmaya tüm hızıyla devam ediyor. Okulların uzaktan eğitimi de ara verdiği bu günlerde öğretmen ve öğrencilerimiz 10-16 Mayıs Haftasında farkındalık oluşturmak için uzaktan çevrimiçi etkinlik gerçekleştirdiler. Bu etkinlikte Yiyecek-İçecek Hizmetleri Öğretmenimiz Gözde ORAL, 11/A sınıfı öğretmenimiz Özlem SAKARYA ve öğrencileriyle  " Karnı Yarık" , 9/A sınıfı öğretmenimiz Beyhan EKİNCİ ZENGİN ve öğrencileri ile birlikte    "Güllaç Tatlısı" yaptılar. Aynı zaman da Ramazan ayının son günlerinde iftar menüsü de hazırlamış oldular. Bu etkinlilere velilerimizde katıldı. Bu çalışmalardan velilerimiz ve öğrencilerimiz çok memnun kaldılar. Har zaman her şartta emeklerini esirgemeyerek eğitimlere devam eden anlamlı ve güzel etkinlikler gerçekleştiren öğretmenlerimiz Gözde ORAL, Beyhan EKİNCİ ZENGİN, Özlem SAKARYA' yı,  9/A – 11A sınıfı öğrencilerimizi ve eğitim, etkinlik her türlü çalışmalarda çocuklarımızın yanında olan ve onları destekleyen fedakar velilerimizi tebrik ederiz. Teşekkürler...
 

Nis


eTwinning Özel Eller Farklı Lezzetler Projesi kapsamında çalışmalar ortaklarla birlikte hız kesmeden devam etmektedir. 07.04.2021 tarihinde İstanbul Maltepe Şehit Murat Mertel Özel Eğitim Meslek Okulu Öğretmeni Şeref Maaşoğlu'nun liderliğinde zoom üzerinden suffle yapıldı. Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Gözde ORAL ve öğrencileri bu çalışmaya okulumuz atölyesinden katıldılar. Atölyemizde öğretmen ve öğrencilerle birlikte tarif doğrultusunda suffle yaptılar. Proje ortakları ile birlikte çok keyifli anlar yaşandı. Öğretmenimiz Gözde ORAL'ı ve öğrencilerimizi yaptıkları bu güzel çalışmalardan dolayı tebrik eder teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

eTwinning Özel Eller Farklı Lezzetler Projesi kapsamında çalışmalar ortaklarla birlikte hız kesmeden devam etmektedir. 06.04.2021 tarihinde İstanbul Eyüp Sultan Ahmet Edip Önder Özel Eğitim Meslek Okulu Öğretmeni Özge KAHYA'nın liderliğinde zoom üzerinden köstebek pasta yapıldı. Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Gözde ORAL ve öğrencileri bu çalışmaya okulumuz atölyesinden katıldılar. Atölyemizde öğretmen ve öğrencilerle birlikte tarif doğrultusunda köstebek pasta yaptılar. Proje ortakları ile birlikte çok keyifli anlar yaşandı. Öğretmenimiz Gözde ORAL'ı ve öğrencilerimizi yaptıkları bu güzel çalışmalardan dolayı tebrik eder teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

eTwinning Özel Eller Farklı Lezzetler Projesi kapsamında çalışmalar ortaklarla birlikte hız kesmeden devam etmektedir. 05.04.2021 tarihinde Kayseri İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu Öğretmeni Hüseyin BOZLAK'ın liderliğinde zoom üzerinden pastırmalı pizza yapıldı. Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Gözde ORAL ve 11/A sınıfı öğrencileri bu çalışmaya okulumuz atölyesinden katıldılar. Atölyemizde öğretmen ve öğrencilerle birlikte tarif doğrultusunda pastırmalı pizza yaptılar. Proje ortakları ile birlikte çok keyifli anlar yaşandı. Öğretmenimiz Gözde ORAL'ı ve öğrencilerimizi yaptıkları bu güzel çalışmalardan dolayı tebrik eder teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

eTwinning ÖZEL ELLER FARKLI LEZZETLER projesi doğrultusunda proje ortakları 31.03.2021 tarihinde pandemi koruma tedbirlerine uyarak çalışma gerçekleştirdiler. ÖZEL ELLER FARKLI LEZZETLER eTwinning projesi kapsamında yapılan bu faaliyete okulumuz ve proje ortaklarımız katılmışlardır. Nuh Çimento Özel Eğitim Meslek okulu koordinesinde yapılan etkinlikte Kayseri İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri atölye alan şefi Hüseyin BOZLAK eşliğinde okul bahçesinde canlı yayında çiğ köfte yaptılar. Okulumuz öğrencileri de bu çalışmaya atölyemizden öğretmenleri ile birlikte katılım sağladılar.Renkli anların yaşandığı etkinlik başarıyla sonuçlandı.Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmenimiz Gözde ORAL'a, öğrencilerimize ve proje ortaklarına bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

 Okulumuzun ortak olduğu "Özel Eller Farklı Lezzetler" eTwinning Projesine ait ilk etkinlik 17 Mart 2021 Çarşamba günü Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirildi.