Okulumuza Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Okulumuza Hangi Öğrenciler Başvurabilir?

İlköğretim programlarını tamamlayan; genel veya mesleki ve teknik ortaöğretim programlarına devam edemeyecek durumdaki hafif düzey zihinsel yetersizliği olan öğrenciler ve hafif düzeyde otizm olan özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler başvurabilir. Bu öğrencilerin sağlık raporlarıyla birlikte Rehberlik Araştırma Merkezlerine müracaat etmeleri ve Özel Eğitim Hizmetleri Kurul Kararı ile okulumuza yönlendirilmeleri gerekmektedir.

Okulumuzda dersler sabah saat 8.50'de başlar, öğleden sonra 14.10'da biter. Okulumuzda öğrencilere ücretsiz öğle yemeği verilir. Öğrencilerin okulumuza ulaşımı okul servisleriyle ücretsiz olarak sağlanır. Öğrencilerin zorunlu belirli bir kıyafeti yoktur, okula uygun rahat bir kıyafetle gelmeleri yeterlidir.

KESİN KAYIT SIRASINDA İSTENEN BELGELER ŞUNLARDIR:

1- Özel Eğitim Hizmetleri Kurulu Yerleştirme Kararı

2- Öğrencinin Nüfus Cüzdanı Fotokopisi