Tek Engel Mesafe Olsun eTwinning Projesi

Okulumuz bir eTwinning projesinde daha katıldı. Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Öğretmenimiz Selma ERDEN "Tek Engel Mesafe Olsun" eTwinning projesine katıldı. Yapılan plan doğrultusunda proje ortakları ile birlikte çalışmalar yürütülecektir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Proje hakkında

Özel Eğitim Okullarında eğitim gören engelli öğrencilerin, farklı şehir veya ülkelerdeki , kendileri gibi olan akranlarıyla mektuplaşmaları ;kişisel özelliklerinin yanısıra yaşadıkları şehri, hobilerini ,sevdikleri müzikleri , kitapları , yemekleri vb.. konuları kaleme alarak mektup yazmaları ve eğitim gördükleri okulda ürettikleri bir ürünü birbirlerine hediye olarak göndermeleri projemizin esasını oluşturmaktadır.

HEDEFLER

*Öğrencilerin farklı coğrafyalarda yaşayan akranlarıyla iletişim kurmalarını sağlamak
*Kendi iç dünyalarını , yaşamlarını , mutluluklarını, kırgınlıklarını ,yapmaktan keyif aldıkları şeyleri vb.. ifade ederek, karşı tarafa aktarma becerilerini geliştirmek
*İçine kapanmış , çekingen , özgüveni düşük olan öğrencilerimize kendilerini ifade etme fırsatı sunmak
*Öğrencilerin merak , soru sorma , tahmin etmeye çalışma gibi zihinsel öğretilerini geliştirmenin yanısıra göndereceği hediye ile ilgili düşünme, tasarım yapma ve uygulama yapma fırsatı sunmak
*Öğrencilere iletişim araçlarını tanıma fırsatını sunmak(mektup, Web 2.0 araçları vss.)

26-04-2021

Yayın: 26.04.2021 - Güncelleme: 20.01.2023 11:12 - Görüntülenme: 315