Projelerimiz eTwinning Quality Label(eTwininning Ulusal Kalite Etiketi) Almaya Hak Kazandı

eTwinning projelerimizden, Okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN tarafından yürütülen "Ben de Varım Hayatın İçinde", Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmenimiz Gözde ORAL tarafından yürütülen "Özel Eller Farklı Lezzetler", Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Öğretmenimiz Selma ERDEN  tarafından yürütülen "Tek Engel Mesafe Olsun" ve  Özel Eğitim Sınıf Öğretmenimiz Beyhan EKİNCİ ZENGİN tarafından yürütülen "Özel Fotoğrafçılar(Special Photographers)" adlı projelerimiz eTwinning Quality Label(eTwininning Ulusal Kalite Etiketi) almaya hak kazandı. Projelerimize katılan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı kutlar başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 15.09.2021 - Güncelleme: 20.01.2023 10:42 - Görüntülenme: 195