Öğrencilerimiz Mersin'deki Mektup Arkadaşlarının Sevincine Ortak Oldular

Tek Engel Mesafe Olsun eTwinning projesi etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Mersindeki Ahmet ve Hasan arkadaşlar karşılıklı mektp ve hediyelerini gönderdiler. Öğrencilerimiz de arkadaşları da mektup ve hediyelerini aldılar. Mersin Arpaçbahşiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Fatih ÖZLER ve öğrencileri Ahmet ve Hasan mektup ve hediyelerden dolayı sevinç ve memnuniyetlerini belirten video hazırlayarak öğrencilerimize göndermişlerdir. Öğretmenimiz Selma ERDEN ve projede görev alan öğrencilerimiz aynı ve memnuniyeti yaşadılar ve çok mutlu oldular. Okul olarak da bu sevinç ve memnuniyete katılıyor Mersin Arpaçbahşiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Fatih ÖZLER ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Yayın: 03.06.2021 - Güncelleme: 24.01.2023 09:08 - Görüntülenme: 167