Etiket Sonuçları: Ünlü

Ülkemizin çeşitli illerinden Özel Eğitim Meslek okullarındaki özel gereksinimli öğrencilere yiyecek içecek hizmetleri alanında eğitim veren öğretmenler, Engelliler Haftası kapsamında çevrimiçi düzenledikleri  'Ünlü Şefler Özel Şeflerle Buluşuyor' etkinliği ile özel eğitimde farkındalık yaratmaya devam ediyorlar.

Okulumuzun da bulunduğu "Özel Eller Farklı Lezzetler"  ve farklı illerden okulların yürüttüğü "Özel Eller Yöresel Lezzetler", Özel Eller Turşu Yapıyor" eTwinning Projeleri birlikte  "10-16 Mayıs Engelliler Haftasında ülkemizin ünlü şeflerini Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında okuyan özel öğrenciler ile 14 Mayıs 2021 Cuma Günü saat 20:30 da çevrimiçi canlı olarak düzenlenen etkinlikte buluşturdu.

Etkinlik Engelliler haftasında farkındalık oluşturmak ve fırsat verildiğinde özel öğrencilerin neler yapabileceğini göstermek amacıyla düzenlendiği vurgulandı.

Etkinliğe Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz sayın Mehmet Nezir GÜL, Özel Eğitim ve Kaynaştırma Başkanı Cemal ÖZDEMİR katılmışlardır. Okul Müdürleri, öğretmenler ve proje ortaklarının çok sayıda öğrencisi etkinliğe katılmıştır.

Konuk olarak ise Eğitmen/ Danışman Şef Fehmi SAMANCI, Restoran Kurucu Şef Serkan ÇAKIR ve Executive Chef Serdar ARIBEYİ katılmıştır.

Genel Müdürümüz Mehmet Nezir GÜL ve Daire Başkanımız Cemal ÖZDEMİR herkesin bayramını tebrik ettikten sonra bu etkinliği düzenleyen okullara teşekkür ettiler.

Daha sonra her proje seçilen öğretmen tarafından katılımcılara ortak okullar amacının ne olduğu kısaca tanıtıldı.

Etkinlikte ünlü şefler;  şef adayı özel öğrenciler tarafından kendilerine sorulan soruları cevapladılar, mutfakta başarıya giden yolda şef adaylarına tavsiyelerde bulundular.

Bu özel hafta da bayram günü çok faydalı ve anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Her zaman yanımızda olan Genel Müdürümüz Mehmet Nezir GÜL ve Daire Başkanımız Cemal ÖZDEMİR' e Konuk olarak katılan faydalı bilgiler veren  Eğitmen/ Danışman Şef Fehmi SAMANCI, Restoran Kurucu Şef Serkan ÇAKIR ve Executive Chef Serdar ARIBEYİ' ne teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Bu etkinlikte ev sahipliği yapan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, moderatörler Mehmet KESKİN ve Serkan OLCAYCAN'a emeği geçen  proje ortaklarımızın öğretmenlerine, okul müdürlerine, projemizin yürütücüsü Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenimiz Gözde ORAL'a  öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.