Etiket Sonuçları: yaptı

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerimiz (Özel Eller Farklı Lezzetler, Special Ptographers(Özel Fotoğrafçılar), Tek Engel Mesafe Olsun) çalışmalarını tamamlayarak kalite etiketi başvurusunu yapmışlardır. Dört projemizin de kalite etiketi almasını temenni eder başarılar dileriz.

Special Photographers (Özel Fotoğrafçılar) eTwinning projemiz kalite etiketi başvurusunu yaptı. Proje süresince güzel çalışmalar yapan öğretmenimiz Beyhan EKİNCİ ZENGİN ve öğrencilerimizi tebrik eder başvuru sürecinde başarılar dileriz.

"Özel Eller Farklı Lezzetler" eTwinning projemiz kalite etiketi başvurusunu yaptı. Proje süresince güzel çalışmalar yapan öğretmenimiz Gözde ORAL ve öğrencilerimizi tebrik eder başvuru sürecinde başarılar dileriz.

Tek Engel Mesafe Olsun eTwinning projemiz kalite etiketi başvurusunu yaptı. Proje süresince güzel çalışmalar yapan öğretmenimiz Selma ERDEN ve öğrencilerimizi tebrik eder başvuru sürecinde başarılar dileriz.

2021 Mart ayında başlayan "Ben de Varım Hayatın İçinde" eTwinning projesi 02.06.2021 tarihinde kapanış webinarını çevrimiçi olarak yaptı. Toplantıda proje başlangıcından bu güne kadar yapılan etkinlikler değerlendirildi. Güzel ve verimli bir proje olduğu kanaatine varıldı. Proje  ortaklarımızın öğretmenlerine, öğrencilerine, okul müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN' a, öğrencilerimize  ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Tek Engel Mesafe Olsun eTwinning projesi yapılan tüm etkinlikleri değerlendirmek üzere proje ortakları okul müdürleri,öğretmen, veli ve öğrencilerin katılımı ile kapanış toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda okul müdürleri proje ile ilgili görüş ve düşüncelerini belirttiler, yine ayrıca proje ortağı öğretmenler,öğrenciler ve veliler görüşlerini söylediler. Projenin öğrencilerimize çok büyük katkısı olmuştur. Katkılarından dolayı proje ortağı öğretmenlerine,öğrencilerine,velilerine,yöneticilerine, öğretmenimiz Selma ERDEN'e okul müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN'a ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun da ortak olduğu "Tek Engel Mesafe Olsun" eTwinning projesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında Farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerle birlikte etkinlik gerçekleştirdiler. Bu anlamlı hafta da güzel etkinliği gerçekleştiren proje yürütücüsü öğretmenimiz Selma ERDEN'i görev alan öğrencilerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ederiz. Teşekkürler...