Etiket Sonuçları: seti

Nis

Aile Eğitimi Kitap Seti; alanında uzman 80'den fazla akademisyen ve eğitimcinin uzun uğraşlar sonucunda ortaya çıkardığı, toplam 53 kitaptan ve yaklaşık 500 videodan oluşan bir yardımcı kaynak kitap setidir.

Nis

Genel Müdürlüğümüzce özellikle otizm spektrum bozukluğu ve zihinsel yetersizliği olan öğrencilerimiz için "Öykü Temelli Müdahale Seti" hazırlandı. Hazırlanan bu set hem dijital hem de basımı gerçekleştirilerek öğretmen ve öğrencilerimizin istifadesine sunuldu.

Eyl

Genel Müdürlüğümüzce kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim gören öğrencilerin bilgiye erişmelerini; bağımsızlık kazanmalarını; okuma ve yazmayı seyahat ederken, bir ürün satın alırken, doktora giderken vb. gerçek yaşam durumlarında kullanabilmelerini sağlamak amacıyla Türkçe Dersi Uyarlanmış Etkinlikler Seti geliştirilmiştir.