Etiket Sonuçları: seminer

Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı kapsamında 16-17 Mayıs 2023 tarihlerinde öğretmenlerimize 'Dijital Yeterlilik Eğitimi Semineri'' düzenlendi. Faydalı bir eğitim çalışması olmuştur. Eğitim görevlisi Ersan UZ'a ve seminere katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

2022 Yılı Mahalli Hizmetiçi Eğitim Planı ve Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı kapsamında 29 Kasım-02 Aralık  2022 tarihleri arasında okulumuzda ''Davranış Analizi ve Problem Davranışlarla Baş Etme Becerilerinin Geliştirilmesi Semineri''  düzenlendi. Seminere tüm yönetici ve öğretmenlerimiz katıldı, yararlı ve başarı bir çalışma oldu. Seminerde görev alan öğretim görevlilerine, yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz yönetici ve öğretmenleri eTwinning eğitimi seminerine katıldı. Seminer 30-31 Mart tarihlerinde Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenmiştir. Eğitim ARGE biriminde görevli İngilizce öğretmeni Sevgi YILMAZ ve Ersan UZ tarafından verilecektir. Seminere katılan 15 kişinin tamamı okulumuz yönetici ve öğretmenleridir. ETWİNNİNG seminerinin verimli ve faydalı olmasını temenni ederiz.