Etiket Sonuçları: küçük

May

10 - 16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası kapsamında Little Prince Academy Göreme / Küçük Prens Akademi Göreme işbirliği ile  öğretmen ve öğrenclerimizin katılımı ile etkinlik düzenlendi. Etkinlikte değişik gösteriler yapıldı, öğrencilerimiz ata bindi ve çevre gezisi yapıldı. Bize bu imkanı sağlayan Kayder temsilcisi Esmanur UÇARSU şahsına, ekibine, Little Prince Academy Göreme / Küçük Prens Akademi Göreme görevlilerine ve ulaşımda destek sağlayan Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin ÖZDEMİR'e ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

İlimiz Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesinin hazırlamış olduğu "Büyüklerden Küçüklere Değerli Masallar" Projesinde okulumuz da yer aldı. Proje çalışması için okulumuza gelen Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenleri Nesrin AĞAÇDELEN, Ayşe KORKMAZER ve öğrencisi Selinay TAŞEZER'e Okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN öğrencilerimiz hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Daha sonra Müdür Yardımcısı Hakan Ferli ile birlikte atölyeleri gezdirerek bilgilendirme yapıldı. Nesrin AĞAÇDELEN Büyüklerden Küçüklere Değerli Masallar Projesi hakkında bilgilendirme yaptı. Daha sonra 11/B sınıf öğretmenimiz Özgür ÇAĞLAYAN öğrencimiz Fırat PİŞKİN'e masal okuttu. Okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN'a Müdür Yardımcımız Hakan FERLİ'ye, öğretmenlerimize ve öğrencimize katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Biz de okul olarak "Büyüklerden Küçüklere Değerli Masallar Proje" ekibine çalışmalarında başarılar diler teşekkür ederiz.