Etiket Sonuçları: kutlu

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz konferans salonunda yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı etkinlikler izleyicilere sunuldu.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haz

Bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü! İsveç'in Stockholm kentinde 1972 yılında düzenlenen Birleşmiş Milletler Çevre Konferansından bu yana, her yıl 5 Haziran tarihinde, çevrenin korunması konusunda dünya çapında farkındalık yaratılması ve eylemde bulunulması amacıyla kutlanmaktadır. Doğal kaynakların giderek azaldığı ve dünyanın pek çok bölgesinde çevre kirliliğinin büyük sorun teşkil ettiği günümüzde, doğayı ve çevreyi koruma ihtiyacı arttı. Gelecek nesillare yaşanabilir bir Dünya bırakmak için çevremizi korumaya özen göstermeliyiz.

May

9 Mayıs eTwinning Günü Kutlu Olsun. eTwinning Günü nedeniyle okulumuzdaki eTwinning projelerimizi yürüten öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.