Etiket Sonuçları: engelsiz

Eyl

1 Romanya, 3 Azerbaycan, 9 Türkiye ortaklı projemizde biz de mutlu sona ulaştık. Hepimizde kalite etiketlerimizi aldık. Okulumuz olarak projemizin Ulusal Kalite Etiketi almasının gururunu yaşıyoruz.

Bu mutluluğu yaşamamıza katkısı büyük olan proje yürütücüsü Özge ÖZDEMİR'e projemizi her zaman destekleyip sahip çıkan Okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN'a, projede yer alan tüm öğrencilerimize ortaklarımıza sağlık ve başarı dolu bir süreç geçirdikleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmeni Özge ÖZDEMİR ve öğrencileri ile birlikte yürüttüğü Barrier- Free Life (Engelsiz Yaşam) isimli eTwinning  projesi yer alan tüm etkinlikleri başarıyla tamamlamıştır. İşaret diliyle İstiklal Marşını seslendirmişlerdir. Ortaklarımızla birlikte ingilizce  e-book (Pinokyo /Sindirella) hazırlayarak seslendirmişlerdir. Sanal sergi linki aşağıdadır. Projede Türkiyeden 9, Azerbaycan 5, Romanya 1, Arnavutluk 1 ortak bulunmaktadır. Porjedeki emekleri ve başarılarından dolayı danışman öğretmenimiz Özge ÖZDEMİR ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğretmeni Özge ÖZDEMİR ve öğrencileri ile birlikte yürüttüğü Barrier- Free Life (Engelsiz Yaşam) isimli eTwinning  projesi Kasım ayında ortaklarımızla birlikte başlamıştır. Projede Türkiyeden 9, Azerbaycan 5, Romanya 1, Arnavutluk 1 ortak bulunmaktadır. Yerli ve yabancı ortaklarımızla işbirliği içinde projemiz Nisan ayında tamamlanacaktır.