Etiket Sonuçları: ediyor

Hacı Bektaşi Veli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Araştırma Görevlisi Özkan BEYAZ ile birlikte TÜBİTAK-1002 hızlı destek projesi kapsamında okulumuzda 9. sınıf öğrencilerine yönelik okçuluk eğitimleri hız kesmeden devam etmektedir. Ata sporumuz olan geleneksel türk okçuluk eğitimi öğrencilerin gönüllülüğü ve veli izni olması şartı ile bu eğitimlerin yazın da sürdürülmesi planlanmaktadır. Bu proje ile öğrencilerin fiziksel,sosyal ve psikolojik olarak gelişimleri amaçlanmaktadır. Okulumuzda özel eğitime muhtaç çocuklara yapılan okçuluk eğitimleri Türkiye'de bir ilktir. Okçuluk pandemi döneminde rahatlıkla yapılabilecek bir etkinlik olup her öğrencinin kullandığı malzeme ayrıdır. Okçuluk eğitimlerinin öğrencilerimize çok büyük faydası olduğu ve yoğun bir ilgi gördüğü gözlenmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

Özel eller farklı lezzetler sunmaya tüm hızıyla devam ediyor. Okulların uzaktan eğitimi de ara verdiği bu günlerde öğretmen ve öğrencilerimiz 10-16 Mayıs Haftasında farkındalık oluşturmak için uzaktan çevrimiçi etkinlik gerçekleştirdiler. Bu etkinlikte Yiyecek-İçecek Hizmetleri Öğretmenimiz Gözde ORAL, 11/A sınıfı öğretmenimiz Özlem SAKARYA ve öğrencileriyle  " Karnı Yarık" , 9/A sınıfı öğretmenimiz Beyhan EKİNCİ ZENGİN ve öğrencileri ile birlikte    "Güllaç Tatlısı" yaptılar. Aynı zaman da Ramazan ayının son günlerinde iftar menüsü de hazırlamış oldular. Bu etkinlilere velilerimizde katıldı. Bu çalışmalardan velilerimiz ve öğrencilerimiz çok memnun kaldılar. Har zaman her şartta emeklerini esirgemeyerek eğitimlere devam eden anlamlı ve güzel etkinlikler gerçekleştiren öğretmenlerimiz Gözde ORAL, Beyhan EKİNCİ ZENGİN, Özlem SAKARYA' yı,  9/A – 11A sınıfı öğrencilerimizi ve eğitim, etkinlik her türlü çalışmalarda çocuklarımızın yanında olan ve onları destekleyen fedakar velilerimizi tebrik ederiz. Teşekkürler...