Etiket Sonuçları: afet

Nis

Genel Müdürlüğümüz, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı ilk günden itibaren, öğrencilerimizin eğitimlerine ve günlük yaşayışlarına uyumunu sağlamak amacıyla görev alanına uygun birçok çalışma yürütüyor.

Ock

Okulumuz yürüttüğü e-güvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet'in değerlendirme kriterleri doğrultusunda güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety elektronik güvenlik etiketi aldı.

Ekm

Sivil Savunma Kulübü Öğretmeni Hacı Mustafa AKDENİZ koordinesinde okulumuzda "13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü'nde" personel ve öğrencilerimize sivil savunmanın önemi, tanımı, kavram ve tedbirleri ile ikaz ve alarm işaretleri, Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik, Nükleer (KBRN) tehditler, gizleme ve karartma konularında afet türlerine göre korunma önlemleri ile bilgilendirme yapıldı. Alarm işaretleri duyulduğunda, öğretmen, öğrenci ve personellerimiz planlı bir şekilde okul ve derslikler boşaltarak belirlenen yerde toplandılar.