Etiket Sonuçları: Töreni

2023 - 2024 Eğitim öğretim yılı yapılan törenle sona erdi. Törende önce öğretmenler öğrencilerin takdir teşekkür belgelerini verdi. Okul Müdürü Yusuf ÇAĞLAYAN öğrencilerin onur belgelerini verdi, daha sonra kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında bütün öğrencilerin başarı belgesi aldığını belirtti, öğretmenlere öğrencilere teşekkür ederek bayramlarını şimdiden tebrik ederek iyi dilek ve temennilerinin ardından istiklal marşı okunarak öğrenciler uğurlandı.

Kas

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılında okulumuz öğretmeni Özge ÖZDEMİR ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı Goals Start With Reading (Hedefler Okumakla başlar) adlı eTwinning projesi Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri almaya hak kazanmıştır. Proje Türkiye 10, Azerbaycan 2, Yunanistan 1, Romanyadan 1 olmak üzere toplam 14 okul ile birlikte yürütülmüştür.
          Öğretmen ve öğrencilerimizin bu başarılarından dolayı okulumuzda ödül töreni düzenlenmiştir. Törende öğrencci ve öğretmenlerimize başarı belgeleri verilmiştir. Bu projeyi gerçekleştiren öğretmenimiz Özge ÖZDEMİR ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.