Başarıya Giden Yolda Engelleri Aşmak eTwinning Toplantısı Gerçekleştirildi

Okulumuzun da içinde olduğu "Ben De Varım Hayatın İçinde" eTwining projesi faaliyetlerinden birisi daha 14.04.2021 Çarşamba günü zoom üzerinden çevrimiçi olarak  gerçekleştirildi. Toplantı konusu "Başarıya Giden Yolda Engelleri Aşmak" olup konuklar Atletizm Milli Takım Sporcusu 60 Metre Koşu ve Uzun Atlama Dünya Şampiyonu Esra BAYRAK ve      Atletizm Milli Takım Sporcusu Gülle Atma Yıldızlar Dünya Şampiyonu Eda YILDIRIM oldular. Dünya şampiyonu özel sporcularımız sorular cevapladılar, başarılı olmak için neler yaptıklarını, nasıl çalıştıklarını anlattılar.

Toplantıya proje ortaklarının okul müdürleri öğretmen, öğrenci ve veliler  katılmıştır. Toplantı youtube dan canlı olarakta yayınlanmıştır.

Dünya şampiyonu özel sporcularımızın başarıları ve anlattıkları  öğrencilerimize de ilham kaynağı olmuştur.

Toplantıya katılarak projemize destek sağlayan öğrenci ve ailelerine ilham kaynağı olan  dünya şampiyonu özel sporcularımıza, onları yetiştiren hocalarına, ailelerine, öğretmenlerine , böyle anlamlı çalışmalar gerçekleştiren proje ortaklarımıza,  katılan okul müdürlerine, öğretmenlere, öğrenci ve velilerimize, emeği geçen herkese  teşekkür ederiz.

15-04-202115-04-202115-04-202115-04-2021

Yayın: 15.04.2021 - Güncelleme: 24.01.2023 09:13 - Görüntülenme: 354