Etiket Sonuçları: ziyaret

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Haftası nedeniyle okulumuz tüm yönetici, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Nevşehir Şehitliğini ziyaret etti. Ziyaret sonunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Özlem TAŞ şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim okudu ve dua etti. Öğrencilerimizi şehitliğe götürüp getirmekte bizlere desteklerini esirgemeyen T.C Nevşehir İl Özel İdaresine, İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürü Yusuf ÜN'e ve şoför Mustafa YILMAZ'a teşekkür ederiz. Başta Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen Aziz Türk Milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz, ruhlarınız şad olsun.

Sayın Valimiz Ali FİDAN Okulumuzu Ziyaret Etti

Nevşehir Valisi Sayın Ali Fidan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerle özçekim yaptı.

Sayın Valimiz Ali FİDAN, İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI ile birlikte okulumuzda incelemelerde bulundu.

Öğrencilerin eğitimlerini sürdürdüğü iş atölyelerde yapılan çalışmalarla ilgili olarak Okulu Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN’dan bilgiler alan Vali FİDAN, öğrencilerle de sohbet etti. Vali FİDAN,öğrencilerin isteğini kırmadı ve onlarla özçekim yaptı.

Sayın Valimiz Ali FİDAN, öğrencilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında  günün anısına pasta keserek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sayın Valimiz Ali FİDAN'a okulumuzu ziyaret ederek bizleri şereflendirdiği için teşekkür eder saygılar sunarız.

"Ben de Varım Hayatın İçinde" eTwinning projesi çalışma proğramı kapsamında proje yürütücüsü Okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN öğrencilerle birlikte Nevşehir/Merkez Şehit J.Muhammet Can Biçici Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne  ziyaret etkinliği gerçekleştirdi. Ziyarette Kurum Müdürü fedakar KOÇAK ile görüşme yapıldı. Öğrencilerimiz " ben de Varım Hayatın İçinde" projesi hakkında bilgi verdiler. Kurum Müdürüne sorular yönelttiler. Özel Gereksinimli çocuklar ile ilgili açılabileçek kurslar hakkında bilgi aldılar. Oldukça faydalı bir ziyaret oldu. Bu etkinlikte bizleri sıcak karşılayan, öğrencilerimize kurslarla ilgili bilgileri veren Kurum Müdürü Fedakar KOÇAK'a, projemizi her platforma tanıtan Okul Müdürümüz proje yürütücüsü Yusuf ÇAĞLAYAN' a ve projede görev alan öğrencileremize teşekkür ederiz.

Nis

"Ben de Varım Hayatın İçinde" Twinning projesi Nisan ayı çalışma programı kapsamında projemizi tanıtmak için Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ALEVLİ  ve projelerden sorumlu Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sevinç ATILGAN ziyaret edildi. Proje yürütücüsü ve Okul Müdürümüz Yusuf ÇAĞLAYAN projenin amaçları, hedefleri hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ALEVLİ ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sevinç ATILGAN'a bilgi verdi, kendilerini okulumuza davet etti.  Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ALEVLİ özel çocuklarımıza katkı sağlayacak çalışmaları her zaman destekleyeceklerini söyledi.  Sayın Sevinç ATILGAN' da  bu çocuklarımızla ilgili çalışmalarda projeler de destek olacaklarını, işbirliği yapacaklarını ilerleyen günlerde Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek  öğrencilerimizi daha yakından tanıyarak birlikte işbirliği içinde çalışmalar yapılabileceğini belirtti.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı sayın Mustafa ALEVLİ  ve projelerden sorumlu Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sevinç ATILGAN' a desteklerinden dolayı teşekkür eder, özel  öğrencilerimize faydalı olacak birçok proje de birlikte çalışma dilek ve temennilerimizi sunarız.